IPhone 11 vs IPhone XS

In cazul in care vrei sa iti cumperi un telefon si nu te poti decide intre Iphone 11 si Iphone XS, in radurile de mai jos iti voi prezenta fiecare ce functii, caracteristice, avantaje sau dezavantaje are, astfel incat decizia ta sa fie luata in cunostinta de cauza si sa fie o alegere pe care nu o vei regreta, pentru ca aceste telefone nu sunt in tocmai ieftine si nimeni nu vrea sa iroseasca o suma mai mare de bani. 

Iphone 11 s-a lansat in septembrie 2019 si este un telefon care are un procesor foarte rapid si o camera foarte perfomanta. Are un hardware mai noi si se afla in diferite culori mai neobisnuite. Astfel ca, cei care au un Iphone XS din 2018 se intreaba daca este cazul sa isi achizitioneze noul Iphone 11. Dar sa stiti ca si XS-ul este un telefon bun si nu necesita in mod neaparat schimbat. 

Iphone 11. 

Pretul telefonului Iphone 11 incepe de la 699 de dolari si poate ajunge pana la 1.199 dolari. Referitor la ecranul telefonului, nu are o rezolutie atat de buna ca ecranul OLED al XS-ului. In schimb, camera la Iphone 11 are functie de Mode Night, astfel incat pozele sa fie excelente chiar daca este intuneric afara sau intr-o incapere. Si cu XS-ul puteti sa faceti poze in intuneric dar nu vor avea aceeasi calitate ca Iphone 11. Telefonul este foarte rapid si bateria tine mult. Legat de camera de spate a telefonului, Iphone 11 are o camera mai buna decat XS-ul, are o configuratie mai buna si se pot realiza fotografii de o calitate inalta a peisajelor sau chiar a obiectelor foarte mici. Camera frontala la Iphone 11 este mai mare, are 12 megapixeli, in timp ce Iphone XS are 7. Pe Iphone 11 puteti sa realizati videoclipuri in slow motion folosind camera frontala. 

Iphone XS.

Sa stiti ca si Iphone XS este inca foarte bun, dar in ciuda faptului ca este din 2018 pretul sau nu este mai mic decat Iphone 11. Pretul lui incepe de la 699 de dolari si poate ajunge pana la 899 dolari. In cazul in care deja aveti un Iphone XS nu cred ca se merita sa renuntati la el pentru ca este in foarte bun chiar daca Iphone 11 este mai actualizat. Iphone XS are un ecran mai mic si decat Iphone 6. Cel din urma are 6,1 inci iar XS-ul are 5,8, este mai mic si mai subtire. XS-ul are un ecran OLED cu rezolutie mai mare decat 11-le care are un ecran LCD. Iphone 11 vine cu noi culori la telefoane precum verde,galben, violet si rosu, in timp ce XS-ul a fost lansat doar in alb, negru si auriu. Chiar daca aceasta nu este cea mai importa caracteristica, unii oameni tin cont de ea.

Astfel ca, daca ai un Iphone XS nu se merita sa-l schimbi pentru Iphone 11. In cazul in care nu sti ce sa alegi si nu ai Iphone XS, iti recomand Iphone 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *