Portocaliul domina la accesorii

Daca te-ai saturat de albul si negrul care domina in aproape toate obiectele de pe piata, anul acesta s-a introdus mai mult portocaliul la acest obiecte. Haideti sa iesim din aceste doua culori si sa adaugam un pic de culoare la accesoriile si obiectele noastre. 

Incepem descrierea cu valiza portocalie a companiei Floyd. Este un inceput foarte bun avand in vedere ca majoritatea valizelor sunt albe sau negre, aceasta valiza portocalie ne mai scoate din aceasta rutina. Rotile de la aceasta valiza pot fi inlocuite cu rulmenti decenti pentru a asigura o calatorie foarte bune, iar rotile sunt capabile sa asigure o plimbare placuta chiar si pe covoarele din hotelul la care te-ai cazat. Un avanatj mai este buzunarul separat potrivit pentru a-ti pune laptopul acolo fara sa pateasca ceva in cazul in care se loveste de vreun obiect mai dur din bagajul tau. Pretul acestei valize este de 380€.

Un alt dizpozitiv care este in trend si are tot culoare portocalie este ceasul de la Apple  UAG Active Watch Band. Ceasurile sunt mai neobisnuite sa aiba o alta culoare in afar de alb, negru sau chiar maro. Ei bine acest model de ceas de la Apple vine cu o culoare foarte frumoasa, portocalie. Purtandu-l la mana te scoate foarte bine in evidenta, ceea ce un ceas de culoare alb, negru sau maro nu ar putea sa o faca, fiind o culoare obisnuita. Acest model este performant si va ramane foarte mult timp in mintea oamenilor datorita functiilor pe care le are si nu in ultimul rand datorita culorii care este aparte.Pretul acetui ceas nu este deloc mare, este de 45€.

Castile de la Sony se incadreaza si ele in categoria accesoriilor portocalii. Modelul WH-H910N este unul care le-a prins foarte bine consumatorilor si pe langa design-ul sau si culoarea sa, mai au capacitatea de a masca zgomotul de afara, astfel incat sa poti asculta muzica linistit. Bateria lor  este una care dureaza foarte mult, adica 35 de ore si are 25 de drivere care ajuta la difuzarea mai buna a sunetului. Pretul acestor casti este de 250€. 

De obicei placile de surf au culori mai vesele nu sunt doar in alb si negru, dar placa de surf Surftech Softop este de asemenea portocalie si are un design foarte frumos. Se spune ca daca aceasta placa ar fi disponibila pe toate plajele din Bali ar fi avut mult mai multe vanzari. Design-ul cu care este construita placa ii ajuta pe incepatori sa se descurce mult mai bine si un alt avantaj este faptul ca nu este o placa deloc grea. Acest model de placa se afla la pretul de 699€. 

Astfel, obiectele care de obicei se aflau in culorile alb sau negru, se regasesc acum si intr-o culoare mult mai vesele si draguta, portocaliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *