Motorola Edge Plus

Motorola este companie de telefoane cunoscuta pentru nivelul mediu la care se afla, dar a facut un pas in fata lansand Motorola Edge Plus. Motorola Razr a fost criticat pentru tehnologia slaba pe care o are, de aceea compania s-a decis sa mai lanseze doua telefoane, Edge si Edge Plus, care sa poate sa concureze cu Samsung, OnePlus si Apple. 

Motorola Edge Plus costa 1.000 de dolari, are acelasi pret ca Samsung Galaxy S20, aceeasi dimensiune a ecranului ca S20 Plus,  aceeasi baterie de 5.000 mAH si aceeasi camera de 108 megapixeli ca S20 Ultra. Va fi compatibil cu noua retea 5G si compania sustine ca este conceput pentru a fi cel mai rapid telefon 5G, dar inca nu s-au facut teste pentru a vedea daca este adevarat sau nu. 

Motorola Edge Plus are 3 camere de spate. Camera principala are un senzor de 108 megapixeli care combina grupuri de cate 4 pixeli pentru a realiza o fotografie de 27 de megapixeli. Compania sustine ca este mai buna camera decat cu acest senzor, decat alte camere care au senzorii doar de 12 megapixeli. Telefonul poate inregistra videoclipuri 6K cu fotografii de 20 de megapixeli in timpul filmarii. Are un procesor Snapdragon 865, care este capabil sa inregistreze 8K, dar compania a spus ca 6K este mai bine asociat cu senzorul principal al camerei. 

Mai are o functie de mod video portret, Night Vision care imbina 8 fotografii intr-una singura este mai buna, mai clara si are mai multe detalii. Camera frontala are 25 de megapixeli. 

Numele Edge se refera la “marginea nesfarsita” si are un ecran de 6,7 inci. Marginea poate sa lumineze diferite culori pentru a afisa incarcarea bateriei, alarma sau notificari. 

Daca marginile te deranjeaza poti sa vezi care sunt aplicatiile care se afla la margine si sa setezi sa fie marginile negre iar aplicatii se vor muta putin si telefonul va arata ca unul normal. Telefonul are o rata de actualizare de 90 Hz, care face ca imaginile si textele sa fie mai clare si mai fluide. Dar poti sa setezi ca rata sa fie la 60 Hz. 

Diferenta dintre Edge si Edge Plus este ca nu are procesorul Snapdragon 865, ci 765. Nu are o baterie di 5.000 mAh, ci de 4.500 mAh. Nu are camera principala de 108 megapixeli, ci de 64 de megapixeli. Iar ultima diferenta este pretul, Motorola Edge sigur va fi mai ieftin decat Edge Plus. 

Acestea fiind spuse, Motorola nu se lasa mai prejos si lanseaza doua modele de telefoane care sunt capabile sa concureze cu telefoanele de la Samsung, OnePlus si Apple. Cele doua modele au functiile cele mai noi, procesoare puternice, sunt compatibile cu 5G si au un design placut si elegant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *