De ce e importanta husa pentru telefon?

Daca tocmai ti-ai cumparat un nou telefon, spre exemplu Samsung Galaxy A7 2017 sau urmeaza sa iti cumperi in viitorul apropiat, vreau sa intelegi importanta unei huse pentru telefonul tau nou. 

Avand in vedere ca este un telefon nou, ceea ce inseamna ca deja ai cheltuit destui bani pentru a-l cumpara nu cred ca vrei sa mai ai alte cheltuieli in plus in cazul nefericit in care ti se sparge spatele sau se sparge in colturi sau indiferent in ce loc se sparge, asta inseamna sa mergi la un service gsm sa iti inlocuiasca sticla, spatele si asa mai departe. Pe scurt, daca nu ai husa este expus riscurilor de zgariere sau spargere care inseamna automat o cheltuiala mai mare in plus. Indicat este ca in momentul in care ti-ai cumparat telefonul sa iti cumperi si husa sau daca nu o cumperi exact atunci cand iti cumperi telefonul, macar sa  achizitionezi cat mai repede posibil pentru a avea siguranta ca telefonul tau este ferit de eventualele riscuri.

Daca nu vrei sa cheltuiesti bani pentru o husa trebuie sa te gandesti ca vei plati de 3 sau 4 ori mai mult daca ti se va sparge sticla de la telefon. Odata ce ai cumparat husa poti sa stai linistit ca telefonul tau este protejat si chiar daca se va intampla sa il scapi, ai garantia ca nu se va sparge sau zgaria. Pe langa faptul ca il protejezi de zgarieturi, il mai protejezi si de praf. Acesta nu poate sa intre pe sub husa, astfel incat iti vei mentine telefonul curat. O alta parte buna a huselor este varietatea in care acestea se gasesc. Nu trebuie sa iti iei neaparat o husa neagra sau transparenta, poti sa apelezi si la culori mai vesele sau la modele mai sofisticate si in cazul in care vrei o husa extravaganta poti sa iti cumperi una din piele. Aceasta din urma in mod evident este mai scumpa, dar nu mai scumpa decat o reparatie la un service si are si un aspect placut si iti ofera tie o tenta la eleganta. Daca vrei doar o simpla husa cea mai accesibila este cea din silicon sau din cauciuc, care poate fi la randul ei in mai multe culori si modele si nu este la fel de scumpa ca cea din piele. 

Prin urmare, se poate spune ca daca iti cumperi o husa economisesti, pentru ca nu vei fi nevoit sa platesti reparatiile de la service si ii ofera telefonul un aspect mai frumos, mai vesel sau de ce nu, mai elegant in cazul achizitionarii unei huse din piele. Telefonul tau va fi protejat de praf sau zgarieturi si banii tai economisiti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *