Lucruri noi despre Huawei P40

Huawei a lansat anul acesta seria P40 care include, P40, P40 Pro si P40 Pro Plus. Doar ca Huawei a ajut dispute destul de mari cu SUA si se zvonea ca telefoanele noi de la Huawei nu vor mai avea aplicatii Google si nu vor mai fi scoase la vanzare in SUA. Dar chiar daca nu mai are aplicatiile Google, telefonul are o camera foarte buna si este si compatibil cu noua retea 5G. De aceea, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii daca vrei sa iti cumperi un telefon din noua seria Huawei P40. 

Din cauza disputelor cu SUA, seria P40 nu va mai avea aplicatii Google, nu exista Google Play Store, nici Youtube, Google Maps, Gmail sau alte aplicatii Google. De aceea, daca tu ai nevoie de aplicatiile Google, ar trebui sa te orientezi catre alte telefoane. Dar, Huawei are propriile aplicatii acum. Are propriul calendar, browser. Exista Amazon, Tik Tok, SnapChar, Fortnite, PicsArt. Whatsapp si Facebook nu sunt direct instalate pe telefon, dar le puteti instala din browser. Acum Huawei lucreaza cu mai multe companii din intreaga lume pentru a avea diverse aplicatii, acum ca nu le mai are pe cele de la Google. 

Telefon are 5G. Este posibil ca toate telefoanele care se vor lansa in 2020 sa aiba 5G. Dar, pentru a beneficia de acest lucru, trebuie mai intai sa te afli intr-o zona unde sa ai conectivitatea 5G. Dar mai intai trebuie sa verifici daca ai o zona 5G inainte de a face upgrade la orice telefon. 

Huawei nu s-a lasat mai jos si a scos telefoane care au camere foarte bune. P40 Pro are patru lentine, zoom standard, obiectiv cu unghi mare, obiectiv cu senzor optic 5x si un senzor pentru adancime. Functiile camerei sunt foarte bune, doar ca necesita unele imbunatatiri ale software-ului pentru a se considera cea mai buna camera. Fotografiile par sa nu fie asa de naturale din cauza temperaturii pe care o genereaza. Dar este posibil sa nici nu observi problema acesta, iar Huawei a spus ca va remedia problema, iar in mai se poate face upgrade pentru a se rezolva. 

Daca vrei P40 Pro pentru camera sa foarte buna, atunci ar trebui sa astepti pana se va lansa P40 Pro Plus care are o camera mai buna. Are un zoom optic de 10x, care este cel mai mare zoom de la vreun telefon pana acum. 

Daca vrei sa iti cumperi Huawei P40 Pro nu iti cumpara un model pe negru, cel mai bine este sa ai un telefon cu o culoare mai aparte, mai vesela, precum albastru, roz sau auriu. 

Asadar, acestea sunt cele mai lucruri despre noua seria Huawei P40, care poate iti vor influenta parerea si nu il cumpara pentru ca nu are aplicatiile Google sau te vor incuraja sa il cumperi cat mai repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *