Trotinete electrice

Trotinetele electrice au devenit un mijloc de transport foarte eficient si destul de intalnit in unele parti. Este un mijloc de transport sigur, nu polueaza si te poti deplasa si pe trasee mai lungi intr-un timp destul de scurt. Daca vrei sa iti cumperi o trotineta electrica, in randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune modele. 

Xiaomi M365 Pro costa 570 de lire sterline, are o putere mai mare si plimbarile cu ea sunt mai confortabile. Motorul este de 300 de wati si poate sa urce si portiuni mai abrupte. Dar daca traseul are o portiune mai abrupta care este destul de lunga,  bateria se va consuma mai repede. Poate sa atinga viteza de 20 km/ h. Poti sa mergi cu ea chiar si mai mult de 25 de mile cu o singura incarcare, doar ca va trebui sa activezi Eco Mode, care poate atinge pana la 12,4 km/ h. Trotineta se poate conecta prin Bluetooth pentru a urmari calatoria, viteza si durata de viata a bateriei. Se pot personaliza luminile din fata si din spate. 

Turboant X7 costa 349 de lire sterline, are o baterie detasabila, care se poate indeparta pentru incarcare si 350 de wati putere. Are un cadru din aluminiu si poate atinge viteza de pana la 20 km/ h. Nu se descurca asa de bine sa urce portiunile abrupte. Are 3 moduri de viteza, are o afisare luminoasa, usor de citit, frana cu disc, dar si una de picior de urgenta. Ninebot MAX G30 costa 719 lire sterline si este special conceputa pentru navete mai lungi, are o putere de 350 de wati, baterie de 551Wh, care este fixa. Are un far cu lumina LED, care este chiar luminoasa, un ecran pe ghidon care afiseaza toate informatiile, cand schimbi viteza (are 3 viteze- Eco, Drive, Sport). 

Micro Merlin costa 799 de lire sterline, este usor de transportat, este destul de elegant. Bateria se incarca complet in 3 ore si are o tehnologie, care atunci cand franezi, bateria prinde energie. Are 4 viteze, control de croaziera si un afisaj care contine toate informatiile de care ai nevoie. 

AER 557 costa 2,199 de lire sterline si este o trotineta mai performanta. Are un motor de 500 de wati si a prins viteza de 18 km/ h pe portiunile abrupte, iar pe portiunile normale, drepte, a prins viteza de 27 km/ h. Are frane pe fata si pe spate, un far care are putere mare, lumina in spate, un ecran detasabil. 

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi o trotineta electrica, modele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune si iti poti alege trotineta in functie de distanta pe care o ai de parcus si, bineinteles, in functie de bugetul de care dispui. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *