Noul iPad Pro

Daca ai nevoie si de un laptop, dar si de o tableta, noua iPad Pro este o alegere forate buna, pentru ca se poate conecta atat cu un mouse, cat si cu o tableta, transformandu-se intr-un laptop foarte bun. Mai are cateva schimbari, printre care si un chip A12Z Bionic, fiind mult mai rapid decat vechiul A10X Fusion. Si camerele primesc cateva imbunatatiri, un obiectiv ultra-larg de 10 MP, iar Iphone-urile au 12 MP. Microfoanele sunt imbunatatite, astfel ca sunetul este mai puternic. Si nu in ultimul rand, are Wi-Fi 6, ceea ce inseamna ca are viteze mai mare. 

Noua functia LIDAR este un scaner care poate sa masoare distanta pana la diverse obiecte din jur de pana la 5 metri departare, atat in interior, cat si in exterior. Aceasta functie este mai adesea folosita la jocuri, pentru a incepe jocul mai repede. Mai are si o aplicatie de masurare AR, care, spune Apple ca este o masuratoare inteligenta. iPad Pro este dotat cu chipul U1 de la Apple care poate sa urmareasca pozitionarea exacta si poate sa partajeze fisierele AirDrop. 

Pentru ca iPad-urile sa functioneaza cu un mouse si cu o tastatura a fost nevoie de un nou sistem de operare si acest lucru s-a realizat prin noul iPadOS 13.4. Acum poti sa folosesti un mouse sau o tastatura la noul iPad Pro si vei putea obtine un laptop cu un ecran tactil, fiind o idee mai stralucita. Experienta este cu mult imbunatatita, iar faptul ca a durat atat de mult pana cand Apple a reusit sa faca posibila conectarea unei tastaturi si a unui mouse la iPad este iertata. Cu aplicatia Sidecar cu ecran dual, iPad-ul va functiona ca un MacBook si nu vei putea folosi tastatura sau mouse-ul. Are un cursor adaptiv care se potriveste bine cu aplicatiile de la Apple. 

iPad Pro se gaseste in mai multe versiuni, de 128 GB, 256 GB, 512 GB si 1 TB, iar iPad Pro de 11 inci are un pret care porneste de 769 de dolari si modelul mai mare de 12,9 inci are un pret care porneste de la 969 de dolari si se merita sa mai cheltuiesti in plus inca 299 de dolari pentru a-ti cumpara Magic Keyboard, care are un trackpad integrat si vei mai avea nevoie doar de un mouse. 

iPad-urile nu insearca sa inlocuiasca laptopurile, ci doar aduce ceva nou pe piata, doar ca a fost nevoie de mai mult timp pana sa se ajunga aici. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie si de o tableta, dar si de un laptop, modelul nou de iPad Pro este o alegere foarte buna, pentru ca ii poti atasa si un mouse si o tastatura si va fi un laptop foarte bun. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *