Cele mai bune display-uri inteligente

Asistentii vocali sunt din ce in ce mai des utilizati, pentru ca sunt foarte utili si pot sa ofere diverse informatii. Dar, un ecran tactil este un bonus pentru ca ofera informatii vizuale. Sunt mai multe display-uri inteligente, dar Amazon Echo Show 8 si Google Nest Hub sunt in topul celor mai bune. Ecranele tactile inteligente se pot folosi si pentru vizionarea videoclipurilor, controlarea dispozitivelor inteligente din casa si multe altele. Daca vrei sa iti cumperi un ecran inteligent, in randurile de mai jos voi descrie cele mai bune ecran inteligente ale anului 2020.

Google Nest Hub se gaseste la vanzare uneori si cu un pret mai mic de 100 de dolari. Este foarte bun, inteligent si are un pret accesibil. Comenzile vocale sunt aceleasi ca la orice alt dispozitiv inteligent de la Google. Ecranul tactil are 7 inci si luminozitate adaptiva. Dispozitivele inteligente din casa ta se pot controla prin intermediul acestui ecran. In comparatie cu alte ecrane inteligente, acesta nu are o camera foto, dar daca vrei sa ai partea de o confidentialitate mai mare, poate ca acest lucru nu ar fi deloc o problema. Este potrivit si pentru bucatarie, pentru ca poate sa afiseze diverse retete. 

Amazon Echo Show 8 poate fi folosit pentru jocuri, pentru vizionarea videoclipurilor, pentru afisarea retetelor, ecranul are 8 inci si are un buton care se poate opri pentru a avea confidentialitatea dorita. Amazon a introdus a noua functie, alarma de rasarit, care te ajuta sa te trezesti, ecranul incepe sa fie din ce in ce mai luminos cu 15 minute inainte de ora la care ai setat alarma. Acest ecran are o camera foto si daca ai alte dispozitive Alexa, acest ecran ti-ar fi de folos. 

Lenovo Smart Display este un ecran inteligent de 10 inci care este incorporat cu Google Assistant, este elegant si are aceleasi functii inteligente ca Nest Hub. Lenovo pune la dispozitie mai multe modele in diferite dimensiuni, de 10 inci, 8 inci si 7 inci. Ecranul de 10 inci costa 250 de dolari. In spate are un suport, care il face potrivit pentru bucatarie. Acest ecran inteligent a fost primul care a fost lansat cu Google Assistant, fiind inca unul dintre cele mai bune de pe piata. Are o camera pentru apeluri video si un buton care poate acoperi camera pentru o siguranta si securitate mai mare.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un ecran inteligent in casa, indiferent daca mai ai dispozitive Alexa sau Google Assistant, cele 3 modele descrise anterior sunt unele din cele mai bune pe piata si se gasesc la preturi accesibile. Sunt foarte utile atat in bucatarie, cat si la alte activitati precum vizionare videoclipurilor, jocuri, apeluri video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *