Nelamuriri despre Apple One

Apple a lansat saptamana aceasta noile sale dispozitive, adica iPad Air, iPad de-a 8-a generatie, noul Apple Watch Seria 6, noul sistem de operare IOS 14 si noul sau serviciu care este destinat pentru a economisi si pentru a imbina mai multe abonamente. Asa ca, nu va mai trebui sa platesti mai multe abonamente diferite pentru Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus,  iCloud sau noul serviciu Appe Fitness Plus, ci va trebui sa platesi doar unul singur. Daca si tu ai cate un abonamente la mai multe servicii ale Apple, este o oportunitate sa iti faci un  singur abonament la Apple One, pentru ca este mai rentabil. Daca ai doar un singur abonament la un singur serviciu, nu se merita sa iti faci un abonament la Apple One. Apple One are 3 planuri de abonamente si la toate 3 primesti spatiu de stocare in iCloud. Totusi, exista cateva nelamuriri, daca vrei sa afli care sunt, urmareste randurile de mai jos. 

Cel mai ieftin plan este cel de 15 dolari pe luna si ofera 4 servicii si 50 GB in iCloud. Cel de familie costa 20 de dolari, ofera 4 servicii si 200 GB in iCloud, iar cel premium costa 30 de dolari si ofera 6 servicii si 2 TB in iCloud. Totusi, daca esti o persoana pasionata de fotografie, daca faci multe poze si videoclipuri si mereu ai memorie plina, nici acei 50 GB si nici cei de 200 GB nu vor fi suficienti, ceea ce inseamna ca ar trebui sa optezi pentru planul premium. Dar, spatiul de iCloud se poate cumpara si separat, 1 dolari lunar pentru 50 GB, 3 dolari pentru 200 GB si 10 dolari pentru 2 TB. Deci, vei putea sa alegi planul individual de la Apple One si separat sa cumperi spatiul de stocare de 2 TB. Se va putea face acest lucru, nu trebuie neaparat sa alegi planul premium. 

Daca vei alege planul individual poti economisi 6 dolari lunar, daca alegi planul de familie poti economisi 8 dolari pe luna, iar daca alegi planul premium vei putea economisi 25 de dolari pe luna. Apple One ar fi mai atragator daca, pe langa faptul ca poti economisi daca alegi unul dintre cele 3 planuri, ar putea aduce o reducere la cumpararea unui dispozitiv Apple.

Apple One este creat sa faca utilizatorii sa economiseasca banii, iar planul individual este cel mai ieftin si este destul de avantajos, dar cu timpul se va putea observa daca acesta este intr-adevar o optiune preferata de catre persoane sau nu sunt interesati de acest nou serviciu. 

Prin urmare, Apple One este un serviciu rentabil, doar ca persoanele ar mai dori si alte aspecte pe care abonamentul sa le aduca. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *