LG V40 ThinkQ- review

LG V40 ThinkQ este mult mai bun decat LG G7, pentru ca are mai multe camere, un ecran mai mare si automat, este mai scump. El poate sa concureze cu Huawei Mate 20 Pro si Samsung Galaxy Note 9. Pozele nu sunt chiar cele mai reusite, durata de viata a bateriei este buna, iar software-ul pe care il are este foarte bune si interfetele se pot personaliza. Un aspect pe care foarte multe persoane il prefera, este mufa pentru casti, iar acest telefon o are. Pentru a afla mai multe detalii despre el, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

LG V40 ThinkQ costa 929 de dolari, este confectionat din sticla si din metal, iar pentru ca nu este un telefon complet din sticla, spatele are un finisaj neted la atingere. Dar se poate spune ca face telefonul sa fie mai aluencos, dar faptul ca spatele este plat, alunecare nu este atat de posibil ca la Sony Xperia XZ3. LG V40 ThinkQ are un spatiu de stocare de 128 GB, are un cititor de amprente pe spate, este rezistent la apa, are IP68. Acestea sunt caracteristici pentru telefoane scumpe. 

Acest telefon mai are Quad DAC care este o functie ce transforma fisierele audio digitale in semnal pentru castile traditionale. Telefonul are un singur difuzor aflat in partea de jos, doar ca nu este chiar atat de bun, dar este decent.

LG V40 ThinkQ are un ecran de 6,4 inci OLED si are incorporat un procesor Snapdragon 845 care este destul de rapid si de puternic. 

Telefonul are 3 camere de spate si 2 camere frontale. Are si un zoom de 2x si vizualizare ultra-larga pentru camerele din spate, iar pentru cele din fata are o vizualizare larga. Modul Triple Shot permite sa functioneze toate cele 3 vizualizari succesive, iar apoi se pot transforma in GIF-uri sau videoclipuri. Pozele realizate sunt destul de bune, doar ca cele realizate de Huawei Mate 20 Pro au un zoom mai bun, moduri HDR si inca unul de noapte. Camera cu unghi ultra-larg are o focalizare fixa, ceea ce inseamna ca nu se poate folosi ca obiectiv macro. Camera nu se poate descurca in conditii de iluminare slaba. Videoclipurile sunt bine stabilizate. 

LG V40 ruleaza Android 8.1. Software-ul se poate personaliza. Telefonul are o baterie de 3.300 mAh si este capabila sa reziste o zi la o singura incarcare. Telefonul are incarcare rapida si incarcare wireless.

Acestea fiind spuse, LG V40 ThinkQ este un telefon bun care are multe functii inteligente, premium pentru un telefon accesibil. Are 5 camere, un ecran OLED clar si un procesor bun si puternic. Mufa pentru casti nu lipseste, fiind un aspect important pentru unele persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *