Cele mai bune camere web pentru a lucra de acasa

Atunci cand trebuie sa lucrezi de acasa, daca firma la care lucrezi nu iti asigura toate dispozitivele de care ai nevoie, vei fi nevoit sa iti cumperi tu dispozitivele pentru a-ti face munca mai usoara si pentru a fi mai productiv, precum o tastatura sau un mouse. Dupa cum bine stim, laptopurile nu au o camera web prea buna, iar daca te-ai saturat ca in timpul videoconferintelor sa nu te vezi atat de bine sa te vezi neclar, inseamna ca este timpul sa iti cumperi o camera web. Daca vrei sa afli care sunt aceste camere web bune, fii cu ochii pe randurile de mai jos.

Logitech C920s este cea mai buna camera multifunctionala si costa 85 de lire sterline. Este potrivit atat pentru videoconferintele de la munca, dar si pentru intalnirile cu familia. Calitatea imaginii este foarte buna, este clara, bine echilibrata, detalii mult si culori naturale. Are focalizare automata si este rapida si se poate regla expunerea si balansul de alb. Se mai poate regla unghiul, are optiuni de securitate, avand un capac ce se poate pune pe camera cand nu mai este folosita. Are un camp vizual de 78 de grade.

Logitech C310 costa 55 de lire sterline si este o camera web flexibila, calitatea imaginii este decenta, culorile sunt naturale si precise, contrastul este destul de bun, iar balansul de alb este suficient de uniform. Inregistreaza la 720 de pixeli si 0 fps, dar nu are focalizare automata si nu se poate regla expunerea. Nu are microfoane stereo, deci calitatea audio este decenta.

Razer Kiyo costa 100 de lire sterline si ofera o calitatea a imaginii excelenta. Este ptorivita atat pentru streaming, cat si pentru videoconferinte. Obiectul este inconjurat de un inel de lumina ce iti va lumina fata si poate inregistra la 720 pixeli si 60 fps si are focalizare automata. Calitatea audio este doar decenta.

Logitech Brio Ultra HD Pro costa 199 de lire sterline, iar acest pret mare poate fi explicat prin faptul ca este 4K HDR. Videoclipurile realizate de aceasta camera sunt foarte clare si cuprind multe detalii, chiar daca nu ofera un contrast prea bun, dar ofera culori foarte bune. Daca nu vrei sa inregistrezi 4K, poti sa inregistrezi 1080 pixeli. Campul vizual se poate extinde pana la 90 de grade, are un obturator ce poate acoperi camera cand nu este folosita si o husa pentru transport.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o camera web de calitate, ce poate oferi o imagine foarte buna si clara, fiind satul de imaginile neclare ale camerei laptopului tau, poti sa alegi un model dintre cele mai bune camere web de mai sus, iar daca nu iti permiti modelele mai scumpe, poti opta pentru cele mai accesibile pentru ca si ele sunt bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *