Televizoare pentru jocuri

Daca anul acesta vrei sa ii faci un upgrade televizorului tau, daca vrei ca anul acesta sa iti cumperi unul de ultima generatie, care este dotat cu cea mai nou tehnologie, este anul potrivit pentru a cumpara un televizor Mini-LED. Nu toate lumea este familiarizata cu ce presupune aceasta noua tehnologie, de aceea in randurile de mai jos voi explica ce presupune Mini-LED si voi prezenta care sunt cele mai bune televizoare pentru jocuri, deci ramai cu ochii pe randurile de mai jos. 

Tehnologia Mini-LED presupune un salt urias peste HDR, fiind o inovatie benefica si utila pentru cei care sunt pasionati de jocuri. Samsung va vinde televizoare cu Mini-LED sub numele de Neo QLED, LG va folosi numele de QNED, iar Philips isi numeste televizoarele Mini-LED.

Mini-LED este o tehnologie prin care spatele televizorului este iluminat, pentru televizoarele LCD, astfel ca imaginile vor fi foarte bune, precise. Aceasta tehnologie este un avantaj si pentru televizoarele OLED, pentru ca imaginile statice reprezinta o problema in timpul jocurilor. 

Anul acesta este despre televizoare pentru jocuri, nu home cinema. Daca esti un mare pasionat de jocuri vei putea sa iti cumperi un televizor cu HDMI 2.1 sau chiar cu suport 4K HFR 120 fps. Aceasta intrare permite conectarea cu PlayStation 5 si Xbox Seria X. 

Samsung 65-inch QN90A Mini LED Neo QLED este cel mai bun televizor ce este dotat cu noua tehnologie de la Samsung. Are un ecran cu o adancime de 25 mm. Jocurile se vor putea desfasura in 4K la 120 fps.

Televizor LG QNED95 Mini LED de 65 de inci este 4K 120 fps si are o performanta care este similara cu televizoarele OLED si are o platforma foarte prietenoasa si intuitiva, webOS. 

Televizor cu LED Full Array Sony 65-inch X95J nu are tehnologia Mini-LED, dar este dotat cu un nou procesor XR care are rolul de a imbunatati calitatea imaginilor 4K si HD si are un mod nou numit „XR Motion Clarity”. Anul trecut Sony nu a avut televizoare care sa fie compatibile cu PlayStation 5, de aceea in acest an lucrurile se schimba.

Televizor Philips cu LED 9636 de 75 inci este dotat cu tehnologia Mini-LED, are o noua functie de iluminare numita Ambilight, va fi dotat cu un sistem foarte bun de sunet, adica 3.1.2 Bowers & Wilkins Dolby Atmos, imaginile vor putea fi gestionate de motorul de imagine si are functii AI mai bune.

Acestea fiind spuse, anul acesta se introduce o tehnologie inovativa, Mini-LED, ce permite televizoarelor LCD sa se ridice la nivelul celor OLED si ofera suport pentru PlayStation 5 si Xbox Seria X. Daca esti un fan al jocurilor si simti ca ai avei nevoie de un nou televizor mult mai bun, pregateste-te pentru ca urmeaza a se lansa unele dintre cele mai bune televizoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *