Dell Precision 5750- review

Pentru ca suntem atat de obisnuiti cu laptopurile de acum, pentru ca nu mai suntem surprinsi de nicio tehnologie, cand vine vorba despre cumpararea unui laptop, pe langa faptul ca vrem sa aiba performante foarte bune, un hardware bine pus la punct, o lunga durata de viata a bateriei, vrem sa vina si cu ceva nou, ceva special, ceva iesit din comun, iar acest aspect devine din ce in ce mai greu pentru companiile de laptopuri sau de gadget-uri in general. Dell a lansat un model nou, Dell Precision 5750 si este un laptop usor de transportat, un laptop 2 in 1, pentru ca producatorii incearca pe cat posibil sa nu proiecteze laptopuri care se pot folosi doar de acasa, data fiind greutate lor. Pentru a afla mai multe detalii despre acest nou laptop, te invit sa urmaresti descrierea de mai jos.

Dell Precision incepe de la un pret de 2.089 de dolari pentru versiunea de baza, cu Intel Core i5, un ecran de 1080 pixeli, o memorie RAM si un spatiu de stocare destul de mici. Daca vrei un ecran 4K si cea mai mare memorie RAM si spatiu de stocare, pretul ajunge pana la 5.500 de dolari.

Dell Precision 5750 este un laptop subtire si usor, este elegant, iar constructia sa este din aluminiu, iar in interior este fabricat din fibra de carbon, pentru ca este un material mai durabil, mai rezistent. Ecranul este de 17 inci, iar rezolutia cea mai mare este de 3840 x 2400 pixeli (4K), o rata de actualizare de 60 Hz, iar ecranul este tactil. Atinge o luminozitate maxima de pana la 500 nits, deci se poate utiliza sub lumina soarelui.

Vine cu 4 porturi USB-C, fiind o adevarata bucurie, pentru ca unele laptopuri au doar un singur port USB-C, mai are un port USB-A, 4 porturi Thunderbolt 3 si o iesire HDMI.

Daca vei opta pentru versiunea de baza cu procesorul Intel Core i5, nu vei avea parte de cea mai buna performanta, ea va fi decenta. Daca vrei o performanta excelenta, opteaza pentru versiunea cu Intel Core i9 si 64 GB memorie RAM. Procesoarele sunt de a 10-a generatie. Grafica este gestionata de Nvidia Quadro, iar placile mobile sunt T2000 sau RTX3000. Daca ai nevoie de o durata mai mare de viata a bateriei, ai putea opta pentru versiunea cu placa grafica Nvidia Quadro RTX 3000 cu Max-Q Design.

Acestea fiind spuse, Dell a lansat un laptop foarte scump, iar varianta de baza, care este cea mai accesibila, s-ar putea sa ofere prea putin pentru majoritatea persoanelor, iar versiunile cu procesoare mai puternice, memorie RAM si spatiu de stocare mai mare, alaturi de o rezolutie mai mare, au un pret mult prea mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *